Nyheter

09.05.2012

Fiskarhedenvillan som visninghus på Odensvägen 3

Det blir det arkitektritade huset B173, som passar ypperligt bra i miljön för Allarp. 

Smart och rymlig

”Här är ett häftigt gavelställt 1,5-planshus för den långsmala tomten. Entrén har ljusinsläpp från sidoljuset vid entrédörren och genomsynen till de stora fönsterpartierna i den motsatta gaveln är imponerande. Kanske sprakar det en värmande brasa i en kamin, placerad där på den bortre gaveln, när gästerna anländer? Både huvudentrén och den rymliga groventrén har bra plats för kläder och skor. Groventrén är praktiskt avskiljd från tvättstugan med en vägg.

Köket har en rejäl köksö med plats för barstolar på två sidor om man så vill. Matplatsen är utdukningsbar med gott om plats för den stora festen och här finns två utgångar till uteplatsen utanför. Trappan till övervåningen har fått en spännande fönstersättning med fyra kubformade fönster i olika höjd och under trappan finns en smart klädkammare.

Övervåningen har ett bra allrum med full takhöjd ut i kupan. Barnrummen är extra rymliga med dubbla garderober som ligger omlott. Föräldrasovrummet har ett öppet dressingroom med utrymme för kläder på tre sidor. På övervåningen finns också ett badrum med plats för både badkar och dusch. Badrummet har ett ljusinsläpp genom ett öppningsbart takfönster. Från allrummet finns även ytterligare en stor klädkammare på över 4 kvadratmeter, här är gott om utrymme för ’allt-sånt-där-som-man-bara-vill-få-undan’.” 

 

Mer information hittar ni här: 

Thomas Holm från Fiskarhedenvillan svarar på dina frågor. Han når du på telefonnummer: 0430-25110 eller thomas.holm@fiskarhedenvillan.se 

mobil: 0243-559294

{REL[15][static_related_snippets_right]mEBBl4mbREL}