Nyheter

27.06.2011

Kom in - kom hem Laholm

Kom In - Kom hem har en blogg, den hittar ni här

God livsmiljö blir allt viktigare för valet av bostadsort. Men vad är det som gör Laholms kommun till ett så klart lysande alternativ? För oss handlar det om våra styrkor.

För första gången i historien kommer vi åka ut till ett flertal platser i sommar för att möta dig som besökare, blivande kommuninvånare eller kommuninvånare som är nyfiken på det som händer runt om i kommunen, vad gäller boende och nyetableringar i Laholms kommun.

På flera platser

Vår turné kommer vara under hela sommaren och innefatta 6 olika platser enligt nedan:

 

27-28 juni Skummeslövsspelen

2 juli Mellbystrandskalaset

16 juli Laholms Stadsfest

4- 7 augusti Tall Ships Races

14 augusti Forsasöndan

2 september Våxtorps marknad

Tillsammans

Att berätta om fördelarna och möjligheterna med att välja vår kommun att bo och leva i är inte enbart en kommunal angelägenhet. Många är vi som tillsammans verkar för att kommunen ska växa och att fler ska kunna hitta sina drömboenden här. Därför åker vi inte ensamma på vår turné utan vi har fastighetsägare, markägare, exploatörer, fastighetsförmedlare och husföretag med oss. Det är vi  tillsammans som kan förse er som blivande kommuninvånare med information om det utbud och den service ni efterfrågar och behöver.

 

Till höger hittar ni länkar till de företag som ni kan stöta på under turnén.

 

Våra styrkor

I inledningen skrev vi om våra styrkor, vilka är de då?

Jo vi tror att livet på den lilla orten innebär närhet till naturen och närhet till andra människor. Det skapar en social trygghet och sammanhållning mellan kommunens invånare. Vi har en historia med uppgörelser mellan svenskar och danskar, fornlämningar och gravar från bronsåldern samt inte minst en innerstad med byggnader och miljöer som ger oss närhet till historien.

Närheten till vatten är påtaglig. Längs kusten sträcker sig Sveriges längsta sandstrand och genom hela Laholm rinner Lagan. Där erbjuds Sveriges bästa laxfiske.

 

Med båda fötterna vid två expansiva regioner kan Laholms kommun stoltsera med Hallands bästa och Sveriges femte bästa företagsklimat. Dessa delar tillsammans med ett rikt kulturarv och vacker natur gör att Laholm har något att erbjuda alla.

Följ oss på turnén

Har du inte tid att fysiskt besöka oss på vår turné får du gärna följa oss på vår blogg. På www.kominkomhemlaholm.se vill vi dela med oss av de spännande möten och trevliga platser vi kommer uppleva, så kom in - kom med du också!

 

{REL[15][static_related_snippets_right]74njztCSREL}