Expendo grundades 2007 och organiserar och driver projektet Allarp tillsammans med Laholms kommun och Arkitekthuset Hermansson Hiller Lundberg

Laholms kommun

Laholms kommun

Laholms kommun med 23 000 invånare erbjuder en boendemiljö med allt man kan önska av natur, kultur och möjligheter. Inom kommunens gränser finns Sveriges längsta sandstrand, underbara naturområden, skidbackar, golfbanor och en väl utbyggd gymnasieskola. Kommunen har ett fördelaktigt läge vid västkusten med goda kommunikationer och närhet till högskola.

Se mer
Hermansson Hiller Lundberg

Hermansson Hiller Lundberg

Hermansson Hiller Lundberg är ett företag som arbetar med arkitektur och stadsplanering.

Se mer
Danfors fastighetsförmedlling

Danfors fastighetsförmedlling

Se mer
Jonab AB

Jonab AB

Jonab Anläggnings AB är ett väletablerat anläggningsföretag från södra Halland med bred kompetens inom anläggningsarbeten. Företaget är uppdelat i tre avdelningar, anläggning Halmstad, anläggning Malmö och bro-betongavdelningen.

Se mer
Ramböll

Ramböll

Ramböll är ett ledande teknikkonsultbolag som erbjuder helhetslösningar inom byggande, infrastruktur, industri, energi, vatten och miljö, telekommunikation, management, projektledning och IT. Ramböll i Sverige är en del av Ramböllkoncernen som har 9000 medarbetare på ca 200 kontor världen över.

Se mer

Sweco

 

Sweco är ett internationellt teknikkonsultföretag som erbjuder kvalificerade konsulttjänster med högt kunskapsinnehåll. Uppdragen handlar om allt från förstudier, utredning och strategisk planering till design, konstruktion, projektering och projektledning. Våra ingenjörer, arkitekter och miljöexperter samverkar för att bidra till utvecklingen av ett hållbart samhälle.

 

 

Se mer