Den nya småstaden kommer att rymma cirka 1000 personer, och innehåller förutom bostäder även service i form av skola, servicelägenheter, idrottshall, café, restaurang och butiker. Allarp kommer att vara en del av Skummeslövsstrand, som har ett strategiskt läge I södra Svergie, nära till bade kontinenten och till mellansverige, Inom en radio på 5-100 km finns storstäder, flygplatser och flera av södra Sveriges viktigaste städer.

Ökad livskvalitet

Ökad livskvalitet

Närheten till E6:an, Västkustbanan och två fl ygplatser (Halmstad och Ängelholm/Helsingborg) ger Allarp en strategisk placering. Här får du lugn och harmoni utan att tumma på dina arbetsmöjligheter i de större städerna. Allarp blir en ny del av Skummeslövsstrand med inriktning på ett ekologiskt, socialt och ekonomiskt hållbart samhälle.

Se mer
Verklighetens drömboende

Verklighetens drömboende

Ditt behov och önskemål är grunden i Allarp. Därför har du här möjlighet att planera och bygga ditt eget boende. Vill du däremot ha hjälp med att färdigställa ditt drömboende så erbjuder vi dig nyckelfärdigt hus genom ett samarbete med en av Sveriges ledande husleverantör. 

Se mer
Good Life living

Good Life living

Idén med Good Life Living är inte ny. Den är i första hand utvecklad utifrån det faktum att den äldre generationen växer, håller sig mer friska och därför ställer större krav på sitt boende och sin omgivning. 

Se mer
Besöksmål

Besöksmål

Det finns mycket att se, upptäcka och göra i Laholms kommun. Här finns fornminnen, konstverk och vacker natur.

Se mer